achtergrond

Geenstijl

Demissonair kabinet gaat NL boeren ONTEIGENEN

"Ook het Ministerie van Landbouw ziet onteigening als onvermijdelijk."

Op de winkel passen. Maar ondertussen ons Schitterende Nederland onder de multiculturele elektrische klimaatbus gooien, met "stikstof" als k*tsmoes voor De Omvolking. Het demissionaire, afgetreden, ontslagen (wegens knevelarij, corruptie, fraude, liegen, mensen kapotmaken, dood door schuld) Kabinet Rutte III heeft in het geniep plannen gemaakt om Nederland verder kapot te vernielen. Volgens D66-orgaan NRC Handelsblad, dat de plannen heeft ingezien, zijn er "vergevorderde plannen voor onteigenen boeren om stikstofuitstoot"

Plannen kosten MILJARDEN (van uw geld), en boeren worden verplicht gedwongen met een kromzwaard op de hals om hun Eigen Erf aan De Overheid af te staan, "om duurzamere landbouw mogelijk te maken". Lees: om nog meer vinex- en nieuwbouwwijken, data- en distributiecenters en zonnepaneelconcetratiekampen in het Hollandsche Landschap te plempen. Sterf grutto, sterf.

"Ook het ministerie van Landbouw ziet onteigening als onvermijdelijk." en de landverradende achterbakse smerige judassen van LTO (land- en tuinbouworganisatie) Nederland hebben aan de plannen meegedacht.

Het is oorlog.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.